طرز تهیه شیرینی صدفی

طرز تهیه شیرینی صدفی

طرز تهیه شیرینی صدفی

مواد لازم :

آرد ۱۸۵ گرم

بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری (رنده شده)

وانیل ۱ قاشق چای خوری

شکر ۱۷۰ گرم

تخم مرغ۳ عدد

شیر۱/۴ فنجان

عسل ۱٫۵ قاشق غذاخوری

کره ۱۴ قاشق غذاخوری (آب شده

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب های صدفی شکل را با کره چرب کنید و داخل آن ها آرد بپاشید.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس پوست لیمو را اضافه کنید.

شکر و وانیل را در کاسه ای جدا مخلوط کنید سپس تخم مرغ، شیر، عسل و کره را اضافه کرده، به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مترکیب شوند.

در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر شیرینی بریزید تا ۲/۳ قالب پر شود. سپس شیرینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بگذارید بطوریکه طلایی شده و اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون آید.

شیرینی ها را بیرون آورده و گرم سرو کنید.