طرز تهیه کیک میوه ای خوشمزه بدون شکر

fo3978

 

طرز تهیه:
• قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
• آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

• کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

• زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

• عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

• کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.

• قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

توصیه سرآشپز:
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید.

 

مواد لازم:

• کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده ۱۵۰ گرم
• آرد معمولی ۳۵۰ گرم
• بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
• پودر ادویه مخلوط ۱ قاشق چایخوری
• برگه زردآلو خرد شده ۷۵ گرم
• خرمای خشک خرد شده ۷۵ گرم
• گیلاس شکری خرد شده ۷۵ گرم
• کشمش ۱۰۰ گرم
• شیر ۱۲۵ میلی لیتر
• تخم مرغ زده شده ۲ عدد
• پوست رنده شده پرتقال ۱ عدد
• آب پرتقال ۶ قاشق غذاخوری
• عسل ۳ قاشق غذاخوری